FREEEEDAG

Idag blev det markarbete för båda ponnyerna.

Meteor:

Började med att skritta runt gården för att komma igång lite, efter det gick vi in i ridhuset och började trava fram. Efter en stund kom mamma och satte upp några upphöjda bommar på en volt och jag travade lite över dom. Sedan (när jag travat i ca en kvart) började jag att galoppera fram. Red även då över bommarna några gånger i båda varven.

Efter det samlade vi galoppen och började räkna språng mellan bommarna. Fick träna mycket på att öka tempot och att använda min yttersida när jag vänder istället för min innersida. Då jag tycker det är lite svårt att rida i Meteors hoppsadel var det en liten utmaning  😉 . Meteor var väldigt fin och avslappnad idag!

Flora:

Ebba hade redan ridit Flora i ca 45 minuter när jag hoppade upp, så tränade mest på att få jämna språng mellan bommarna och lite förvänd galopp. Hon var väldigt avslappnad i slutet och kändes väldigt lugn och harmonisk.

Flora var helt enkelt superduper idag!

DSC_0490

 

Bild från en hoppträning hösten 2013

//Amanda

Ps. ha en bra fredag alla!

3 reaktion på “FREEEEDAG

 1. Margaretha Lindholm

  Jag har inte riktigt kommit in i att läsa på din sida. Jättetråkigt , måste bli bättre.

  Det är jätteintressant att läsa vad du gör på din träning. Vilket arbete det blir varje gång du är där. Du är så otroligt duktig .
  Tänk på vad många priser du har tagit. DET ÄR KLART ATT DU ÄR DUKTIG!! Försök att se även de små sakerna du gör.

  En stor kram på dig

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *