TRÄNING FÖR LARS ANDERSSON

Hej! Förlåt för att det inte kom upp något inlägg igår och filmerna får vänta…

Idag var det träning för Lars Andersson (GP-domare i dressyr), på Lövsta/Stjärnborg. Jag säger bara, -WOW vilket ställe.

Men till själva träningen i alla fall:

Meteor var lite pigg/upphetsad och låg lite på i handen på framridningen, men han var ändå väldigt fin i formen. Vi red fram och gjorde lite volter, övergångar och skänkelvikningar osv för att lösgöra. Så det var nästan lite som att vi red fram inför tävling, (då det faktiskt var programträning, inte vanlig träning).

När det väl var vår tur att börja så låg Meteor fortfarande på i handen, men var lite lugnare. Så vi började helt enkelt att rida igenom programmet och helt plötsligt stod vi där och sa hejdå till domaren. Det blev några ryttarmissar, kommunikationsmissar mm..

Som tips skulle vi avsluta öppnorna tydligare (vilket var en ryttarmiss), tydligare övergångar och mer energisk skritt. Nu har vi något att öva på, ja i alla fall de två sista sakerna. Men det SKA bara gå bättre och bättre!

Jag tycker Meteor skötte sig fint idag, guldponny <3.

När vi kom hem med Meteor red jag Flora en stund i ridhuset. Vi tränade då mycket övergångar i galopp, som vi fick tipsat av Lars att vi skulle göra. I slutet var hon som en stutsboll! Hon var verkligen guldponny hon med idag.

DSC_1210

Bästhästar!

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *