BLOGGJULLOVET SLUT

Som ni kanske märkt så har bloggen haft ett litet jullov, men nu är jag tillbaka igen. Så idag blir det en liten sammanfattning om det som hänt medan jag inte bloggat.

* Jag har tränat en del med Candy – Vi har både varit hos Nina två gånger samt hopptränat idag, (de ska dock vaccineras på torsdag och då får de ta det lite lugnt) man märker framsteg! Skritten har blivit mycket bättre och vi fortsätter att jobba på formen samt bogarna. Duktiga tjejen! <3

* En kompis till mig (Lisa) var här med en av sina ponnyer, det var jättekul :D. Meteor fick dessutom en kompis, fast på andra sidan av staketet ;). Vi red ut och hade massa skoj.

Som ni märker har det väl inte hänt jättemycket, men det har ändå varit fullt upp hela dagarna. Imorgon ska Candy få komma ut i skogen eftersom det varit ganska mycket träning och med Meteor får det bli ett ordentligt dressyrpass, det känns som det var ett tag sen sist.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snart är jullovet över för min del och det är skola och vardag som vanligt igen, tiden har gått fort. Det känns ganska jobbigt när jag tänker på det, men snart är det ju sportlov, haha. Massa tid till hästarna, hela tiden…

Glömde nästan den obligatoriska bilden, trots att jag inte fotat särskilt mycket de senaste dagarna.. Men men.

DSC_2204

Det var så hiiiimla nervöst… 

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *