TÄVLINGSTÄNK OCH MÅL INFÖR MANTORP

Imorgon åker jag, familjen och ponnyerna till Mantorp för att tävla. 

Mantorps tävling är en är en observationstävling (uttagning till landslag) för c och d-ponny, men även vanlig nationell kvaltävling för alla ponnykategorier. Detta gör att de allra bästa kommer vara där och tävla. Jag är inte där för att jag vill komma med till landslaget i år, jag vill helt enkelt se hur det är att tävla mot de som kommer vara med.

Målen med Flora:

Imorgon, innan vi åker till Mantorp, så kommer jag hoppträna med henne. Dels för att Flora tycker att det är roligt att hoppa, men även för att vi la om taktiken för Flora, sedan Equality.

Målen för helgens klasser kommer iallafall vara att rida stadiga ritter som jag är nöjd med och förhoppningsvis få mer än 65%

Målen med Meteor:

Jag kommer inte att rida Meteor innan vi åker imorgon, jag kommer istället att rida lite på tävlingsbanan när vi kommer dit.

De stora målen för helgens klasser kommer vara att vi får ritter utan missar stora och små missar. Såklart vill jag även med Meteor rida över 65%, men vi får se hur det går, bedömningssport är vad jag håller på med.

DSC_1374Lite vild är du allt, haha..

//Amanda

 

En reaktion på “TÄVLINGSTÄNK OCH MÅL INFÖR MANTORP

  1. MF

    Mycket intressant att höra hur du tänker inför helgens tävling. Jag tror det kommer gå jättebra eftersom det alltid är inspirerande med tufft motstånd och så får vi hoppas att det är bra domare 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *