DM 2016

Nu har vi kommit hem och packat upp efter en lång tävlingsdag, pluggat och ätit middag känner jag verkligen tröttheten smyga sig på haha, men här kommer ett gäng bilder, samt text om dagens tävling, distriktsmästerskapen i ponnydressyr 2016.

Jag och Meteor tog ju alltså silver, efter en något banans ritt hehe. När vi kom in på banan blev han såå rädd för något bakom domarna, vilket han verkligen aldrig brukar bli. Blev helt chockad faktiskt! Men tyckte vändå att jag hyfsat fick ihop det innan jag fick startsignal. Blev ju lite spänt vissa delar av programmet, men ändå nöjd om man tänker på omständigheterna. 67% blev det totalt.

Grattis Emma Tedenström som tog hem guldet!

SAMSUNG CSCIn på prisutdelning, väldigt fint anordnat av Stockholms ridsportförbund. Ryttartält, montrar, intervju på prisutdelningen, föreläsning. Väldigt roligt att de arrangerat så fint!SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMeteor är alltid så lugn på prisutdelning, men på ärevarven blir det eld i baken 😉

SAMSUNG CSCEmma Tedenström tog guldet, jag silvret, och Filippa Undevall bronset.

Sedan tävlade ju även Ebba, som var så duktig. Det blev några småmissar, men det var ju helt klart dagens sötaste ekipage. Flora är så himla bussig också, värsta framtidsekipaget! 🙂

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCBästa!

Det har verkligen varit ett silverår för Meteor och mig iår, och det ska man inte skämmas över. Världens bästa ponny och tack för all hjälp idag, #bästateamet!

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *