Helgens starter 

Så, nu tänkte jag sätta mig ner och och skriva om helgens starter. Jag är riktigt nöjd över mina två fina killar, och nöjd över min egen ridning också för den delen.  

 Cerwin vilar sig i form inför första starten i söndags hehe.

Första dagen, lördag –

Meteor: Var jättefin både på banan och på framridningen. Jag hade en bra känsla genom hela programmet och det kändes som att de var en av de bästa ritterna jag gjort tillsammans med Meteor. Det verkade domarna också tycka, då vi tilldelades 70% och en tredjeplacering! På en OBStävling! Lyckan var total 😀 (FEI lagtävlan)

 Cerwin: var också väldigt fin på framridningen. Inne på banan blev det dock lite mycket att rida och formen blev lite väl lång. Men men, jag lärde mig av det och vi fick ihop 67,9% samt även här en tredjeplacering! Glad över min fina kille! (FEI lagtävlan)

Andra dagen, söndag –

Meteor: var fin även denna dag och känslan var bra på banan. Tyvärr låg en domare lågt, vilket var synd då två av domarna höll mig på fina 69% och 70%. Men man ska inte gnälla över det, vi fick en tredeplacering på 68%! (FEI mästerskapsprogram)

Cerwin, första klassen: Med ungefär samma känsla som dagen innan debuterade jag och Cerwin kür! Det var riktigt kul, även om % blev liten besvikelse för mig med två domare på 69% och en på 64.

Cerwin, andra klassen: Andra klassen var jag lite revansch sugen faktiskt. Jag gjorde det bästa jag kunde av situtationen och bestämde mig för att få ihop Cerwin i formen. Vilket var rätt tänkt men som resulterade i en lite snäv form som inte domarna gillade. Det blev 65% och jaa, det är ju ett SM kval och jag ska vara riktigt stolt att jag inte ridit en ända start med Cerwin under de %en. 

Grattis även till bästa Moa som VANN klassen med Duplo och som nu är kvalad till Falsterbo! Tack även för all hjälp Elin Aspnäs!

Fler bilder på Cerwin som duktiga Fanny fotat kommer imorgon. 

Kram //Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *