I MANTORP DAG 2

Hejhej! Hann inte blogga någonting om klasserna igår då jag och ponnyerna, kom hem väldigt sent.

Men men, jag skriver om dem idag. Igår red jag precis som i förgår tre klasser.

Första klassen var med Flora som var avspänd och fin på framridningen, allting flöt på bra och Flora gick stadigt i form, både i trav och galopp. Men när vi kom in på banan började Flora skrika på sin pojkvän Meteor som stod LÄNGST BORT på tävlingsplatsen. Då var det kört. Men vi tog oss igenom programmet och jag tyckte att det kändes väldigt bra. Tyvärr höll inte domarna med, vi fick 60,2% vilket var ganska snålt enligt mig.

Andra klassen var med Meteor, han var så taggad! Jag kunde knappt trycka med skänkeln innan han slog ut ett bakben.. Men trots det kändes det väldigt bra inne på banan. Allting flöt på bra, inga missar, ja det gick helt enkelt väldigt bra! Totalt fick vi 62,9% vilket jag är ganska nöjd med.

Sista klassen var med Meteor som nu var lite lugnare på framridningen. Eller lugnare kanske jag inte kan säga, men han slog iallafall inte med bakbenen. Väl inne på banan så kändes det ganska bra, men efter halten så gick han in i galopp. Så jaja, sånt händer, vi fick iallafall 61,2%. Ledsen var jag efter ritten, väldigt ledsen. Men nu när jag har läst protokollet och tittat på filmen så känns det mycket bättre.

Jag är ändå nöjd med helgen, även om jag inte kom hem med en rosett, så har jag ändå varit där tävlat.

20140601-172740.jpg
Moa och Adrenalin, jag och Meteor och Ebba
//Amanda

En reaktion på “I MANTORP DAG 2

  1. MF

    Amanda

    Det var intressant och roligt och läsa din egen analys av helgens tävlingar. Man kan ju konstatera att det är mycket som skall stämma för att få höga poäng och det är inte lätt med djur som ibland reagerar på ett spontant sätt

    MF

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *