TÄVLINGEN I FILIPSTAD 4:DE APRIL

Här kommer en sammanfattning av lördagens starter, jag är supernöjd över helgen trots kanske inte de bästa resultaten. 

Första starten var med Meteor i FEI lagtävlan och hela framridningen kändes bra. Vi körde på och testade alla krusiduller innan vi skulle in på banan. Inga konstigheter på banan inga missar, men vi hade inte riktigt den power man måste ha för att få höga poäng. 65% och en tredjeplats, precis utanför placering.

Nästa start, som också var med Meteor, var i FEI mästerskap. Jag taggade igång honom lite extra på framridningen och M utstrålade power och var riktigt ”flashig”. Dock resulterade det i en lite spänd ponny på banan och det blev några småmissar. 63% där med och precis utanför placering. Men det känns bra, det är i början på sesongen och om jag inte ”pressar på” allt för mycket ligger vi stadigt på 65%. 

Sista klassen som var med Flora, var i en LA:4. Hon var lite tjorvig på framridningen så fokuset låg på att få henne på bakbenen och loss i kroppen. Efter ett tag med lösgörande arbete blev hon fin och väl inne på banan gjorde hon allt hon skulle göra. Ryttaren satt och åkte häst och ponnyn gjorde lite fina saker som gjorde domaren smickrad. Vips så hade vi fått ihop 66,9% och en andra placering. Lilla flor var super nöjd över sig själv och vi fick snygga gröna lindpaddar som ska användas flitigt när jag har en matchad outfit till hehe ;). 

DSC_2630

Huvudsaken var i alla fall att jag var nöjd över ponnysarna eftersom jag hade en liten dipp vid Fagersta. Vi gör vårt bästa och jobbar vidare för att nå toppen, vi mot världen!

//Amanda

2 reaktion på “TÄVLINGEN I FILIPSTAD 4:DE APRIL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *