3 duktiga killar

Puh, nu har jag äntligen lagt mig i sängen efter en lång dag. Idag har jag varit iväg och tränat Cerwin och Mirre, jobbat Meteor på ridbanan, pluggat glosor, förberett lite inför programridningen imorgon och mycket mer. Så ögonlocken är tunga haha, men tänkte i alla fall skriva lite om dagens träning(ar)!

Jag började med att träna Cerwin för Angelica. Han kändes faktiskt väldigt fin från början, men vi jobbade på med grunderna och jag fick tänka på att hela tiden på verka honom. Böja kroppen, rida framåt, ta in bogen, ut rumpan, jag tror ni förstår. Mot slutet hoppade även Angelica upp och kände lite på honom. Jättenyttigt och bra för mig att få se och rida då att jag förstår vad jag ska göra! 

Med Mirre blev det lite tävlingstänk eftersom vi ska debutera på söndag. Vi startar en LB:1, alltså inga speciella rörelser, men gäller ändå att han får en positiv upplevelse där ifrån. Tränade i alla fall lite på galoppdelen, och sedan fokuserade vi på att traven skulle bli lite mer taktfast. Verkligen inte lätt! Men vi jobbar på och det är så kul att jag får träna på fler hästar än mina egna!

På instagram finns en film från dagens pass på C, gå gärns in och kika!
Sov gott /Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *