Träningen för Angelica 

Så, äntligen tid för bloggning! 

Min dag har startat tidigt, gick upp 05:45 och fodrade, släppte ut och fixade Mirre inför träning. Sedan satte vi oss i lastbilen strax efter kl 07. Kl 07:40 stog vi på Angelica Byströms uppfart. De hade det verkligen fint! 

Men till träningen. Mirre kändes riktigt fin och jag tyckte Angelica kunde ge mig väldigt konkreta och bra tips för min ”unghästridning”. Jag fick flytta honom väldigt mycket och han tyckte verkligen att det var jobbigt! Bakbenen måste ju vara vinklade, vilket kräver väldigt mycket av honom.

Jag är väldigt nöjd över träningen och jag kände att det gav mycket! Nästa måndag ska vi därför dit igen! 🙂

Såhär såg vi ut idag

Efter att jag kommit hem var det snabba puckar att rida de andra. Jag red och mamma fixade stallet, jag kallar det teamwork och mamma kallar det slaveri 😉

Cerwin skrittades som vanligt 30 min. Meteor däremot fick ett bra joggingpass i ridhuset. Han var faktiskt lite stretig till en början men mot slutet fick jag en fin känsla där jag både kunde korta upp och länga formen precis som jag ville. För mig gäller det att försöka hitta ett lugn i början av passet när det inte känns hundra, för att inte störs hästen. Annars blir jag lätt lite hårdhänt och ”förstör” lätt framridningen. 

Just nu sitter jag i alla fall i bilen påväg mot nya äventyr. Tyvärr kan jag inte dela med mig av det nu men snart!

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *