Imorgon åker vi!

Alltså min vecka bara rusar förbi! Igår red jag hela 4 hästar och pluggade, vilket tog sin lilla tid kan man säga! Det är detta jag brinner för och jag älskar att rida, så det är tur att jag jag bästa hästfamiljen som hjälper till. 

Idag i alla fall så har det varit fullt upp! Började eftermiddagen med att rida Calle och Cerwin på utebanan, premiär för iår! Superhärligt 😀 Båda två sprang på väldigt fint trots att det var mycket att titta på. För Calle var det faktiskt första gången han är utanför ridhuset då det varit så dåligt underlag. Det måste förbättras nu när våren kommer.

Resten av kvällen har jag badat två väääldigt leriga ponnyer och packat en massa. Vi åker med nya transporten ner till Skåne då Flora kommer senare under veckan (logistik 😉 ) så det fick bli mycket packning i bilen. Hoppas nu bara att jag har med allt! Jag har en packlista som jag följer, men ändå känns det som att alltid missar att ta med något. 

Imorgon åker vi runt lunch, går tidigare från sista lektionen i skolan. Hörs när vi åkt!bildbrist när vardagen går i ett

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *