Måndag

Hej på er! Måndag och ny vecka. Jag känner mig peppad. Mycket i skolan och mycket med hästarna. Jag gillar det sistnämnda i alla fall 😉

Idag skrittade jag ut Cerwin i eftermiddagssolen innan vi joggade lite i ridhuset. Vi började att jobba med traven, där jag lätt blir lite ostadig av mig. Jag fick inte riktigt till någon bra känsla och gick därför över till galopparbetet. Det gick bra! Red inte med så högt tryck utan tänkte på mig själv och hur jag påverkar honom. Gick sedan tillbaka till traven, där det nu gick mycket bättre! Vi kunde göra några skolor och trmpoväxlingar med fin känsla. Vågar man hoppas på vår? 

Calle var ett riktigt energiknippe idag! Vi var tvungna att galoppera av oss flera varv haha innan vi kunde börja jobba. Det mesta fokuset låg idag på att få honom avslappnad och lugn, vilket jag tycker att jag lyckades bra med. På slutet var han väldigt fin och kunde verkligen jobba genom hela kroppen. 

Imorgon blir det uteritt samt vila för ponnyerna. Nu när det är ljust så länge hinner man ju faktiskt rida ut efter skolan!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *