JAG BESTÄLLDE INTE ÖSREGN

Men hallå? Jag beställde faktiskt inte regn idag, jag som skulle rida ute.  🙁

Det blev ridhuset idag (igen!) och jag började med Flora. De hade precis innan jag gick in i ridhuset satt upp speglar på ena kortsidan, vilket enligt mig blev väldigt fint och bra. Men Flora tyckte nog inte riktigt som jag gjorde, hon tyckte det var ”jätteläskigt”.

-”Å hjälp, sådär såg det inte ut igår!, sa Flora”.

Men efter en stund med mycket lösgörande travarbete ”lossnade” det lite för oss båda två. Efter det började jag att galoppera, i både öppna och sluta mm. Flora blev efter en stund ”mjuk” i kroppen och vi började så småningom att rida lite i förvänd galopp.

I slutet av ridpasset gjorde vi lite travökningar vilket gick super! Hon har blivit så duktig och för första gången kunde jag även se det med egna ögon också 🙂  .

Med Meteor red jag bara snabbt fram för att både jag och Meteor skulle bli varma i kroppen.

Just nu känns det lite som att vi (Meteor och jag) jobbar lite mot varandra. Meteor blir lite tung i handen och med det blir jag låst i mina armar. Ja, jag vet inte… Han går väldigt fint men det är min himla känsla som blir besväret.

DSC_1140Imorgon blir det träning för Nina, det blir toppen!

//Amanda

 

2 reaktion på “JAG BESTÄLLDE INTE ÖSREGN

  1. Lotta Lindberg

    Rid mkt övergångar Amanda, korta honom så han nästan börjar trampa och sen läng traven så mkt ni kan. Gör jätte mkt sånt. Meteor funkar som bäst och tycker det är som roligast när han får göra mkt varierade övningar i passen. Blir han hängig i handen så är det för att han inte bär sig ordentligt bak och då är såna övningar toppen, han blir fin och ”på tårna”. Kämpa på! 🙂
    Hälsningar coachen Lotta 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *