MIN FÖRSTA NATIONELLA

Första tävlingen för mig i år, Flora och Meteor är 14 Mars i Fagersta. 😀

Förra året var det mina första nationella starter i Fagersta, jag var hur nervös som helst. Men det gick faktiskt ganska bra nu när jag tänker på det såhär efteråt. Jag red på godkända %, jag tror jag låg någonstans mellan 62-63%. Men ändå var jag besviken och undrade varför jag inte fick mer poäng. Men hallå!? Jag vann med Flora, min första nationella start. Och jag tyckte jag hade fått för lite poäng??

Nu i efterhand förstår jag ju att jag inte fick mer %, det är ett så stort kliv från regionalt till nationellt, jag fattade inte ens vad som var dåligt i min uppvisning. Eller, det var inget som var dåligt, men det handlar om att vara exakt. Programdelarna är nästan på varandra och du ska hinna avsluta och påbörja varje moment, det är inte alls lätt. Du kan inte fokusera på något annat än på det du gör just då, det krävs bara att du är lite ofokuserad i den där öppnan, och den blir inte alls lika bra som den brukar.

Nu har jag varit med på de nationella tävlingarna ett år, jag vet hur det fungerar och jag ska prestera allt jag har i år. 2015 ska bli mitt år.

DSC_0843

Från tidigt våren 2014.

//Amanda

En reaktion på “MIN FÖRSTA NATIONELLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *