Nystart

Hej alla! Vad länge sen det var. 🙂

Lite innan Nordhalland och lag-SM i oktober så las bloggen åt sidan. Dela på grund av att det var ganska mycket röster i media av olika anledningar, men också för att jag helt enkelt inte hade lust. Men nu är jag tillbaka, jag har saknat att skriva!

Under tiden jag har varit borta från bloggen så har en del roliga och tråkiga saker hänt i hästväg.

Strax efter nyår, så flyttade min absolut bästa kompis Meteor, till en ny flicka. Fina Meteor har flyttat till Selma, Anna Svefors dotter. De är en perfect match <3 I samband med det flyttade en storhäst hem till mig, tidigare ägd av Anna.

Ajani, som flyttade hem till mig är en storhäst född 2011, en valack e. Apache. Väldigt arbetsvillig och glad! Det är verkligen roligt att få se honom utvecklas för var dag och att rida unghäst känns väldigt nytt. Jag hoppas han kan bli min framtida juniorhäst!Jag har inte så mycket bilder på STOOORA Ajani än så länge. Men det kommer på sikt! Han är 172 cm i manken!

Inte nog med det, så kom det hem en TILL häst till oss förra veckan! Det hela var verkligen inte planerat och vi har aldrig köpt en häst så snabbt och dessutom utomlands! Men nu är familjen Lindholm en lärdom rikare 😉 Caigon, eller Calle som han kallas, är en tysk D-ponny som också är 6 år e. FS Concorde. Han är bra fram i utbildningen men behöver få lite mer muskler. Målet är att rida ungponny SM i sommar!Calle!

Men i alla fall, lite uppdatering av bloggens utseende kommer efter hand och inlägg kommer att komma upp i den mån jag hinner. Nu är vi igång igen!

Kram

En reaktion på “Nystart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *