Söndag..

Jag har faktiskt haft en ganska lugn söndag, jag fixade stallet på förmiddagen och pluggade lite och sedan red jag Meteor och Cerwin på eftermiddagen. Men tänkte uppdatera lite om mina två herrar där ute i stallet, lite mer detaljerat än jag brukar till vardags.

Meteor tar det ganska lugnt just nu, vi jobbar ordentligt typ tre till fyra dagar i veckan och sedan försöker jag variera arbetet för honom så mycket som möjligt utöver det. Allt för att hålla hans motivation uppe! Man måste ha en arbetsvillig häst som vill vara vid ens sida varje dag, därför gör jag och såklart teamet runt ikring det bästa för att han ska känna sig ”fit for fight” och vilja jobba.

För mig och Cerwin har det gått något upp och ner de senaste dagarna. Idag till exempel gick det jättebra i galoppen där jag verkligen fokuserade till 100% och Cerwin var fin. Men sedan så går jag över till traven och det känns liksom som att jag faller ur mitt ”mood” och det blir bara fel. Det är verkligen inte Cerwins fel, det är bara att jag liksom tappar ridningen och blir lite frustrerad på mig själv istället för att fortsätta. Det löste sig verkligen idag mot slutet, men ändå. Jag vet att det tar tid att lära känna en häst, och jag ska banne mig inte ge mig. Det här kommer vi fixa.

SAMSUNG CSC

Mer sådana här bilder kommer imorgon!

Detta är lite av mina tankar, var tvungen att skriva av mig lite men så får det vara ibland. Jaja, godnatt 🙂

Kram

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *