PONNYER GENOM ÅREN

Kommentar: Skulle inte du kunna skriva om alla hästar du har ägt/ridit?

Svar: absolut! Här kommer bild och lite text om dem.

Gila

Å, haha, vågar nästan inte visa den här, men det ska börjas i tid 😉

Gila hade jag på foder i ett halvår och skulle egentligen fortsatt att ha henne på foder. Men en dag när hästarna skulle tas in så föll hon bara ihop på gårdsplan… 🙁 Jättesorgligt, men det är sånt man får ta när man är hästmänniska.

Liv

DSC_0050aLiv var min första egna ponny och ”tävlingsponny” (på LC-LB nivå). Hon var min ögonsten och skulle alltid vara det, men pga av att hon hade en förändring på ett framben så kunde hon inte gå dressyr längre. Istället flyttade hon till en ny familj där hon får gå promenader och bli älskad.

Lindens Fay

DSC_0059

Fay hade jag på foder ganska länge och tillsammans tävlade vi upp till LA nivå i dressyr. Vi hoppade även en del, då hon älskade det. Fay var en riktig läromästare och hon var världens gulligaste och snällaste ponny.

Ledsen för att inlägget kom ut så sent. men datorn har krånglat som de flesta vet :/

//Amanda

4 reaktion på “PONNYER GENOM ÅREN

 1. Emma

  Hej! Jag tänkte bara säga att det är jag som äger lilla pärlan Liv och vi har tävlat lite tillsammans. Vi planerar inför en LA:P1 till våren och hon är i full gång. 😀

  Svara
   1. Emma

    Hon bor en bit ifrån Ingela eftersom att Ingela sålde henne till mig i början av våren men jag har ridit henne sen två år tillbaka. Hon bor ändå ganska så nära fast nu bor hon i säthälla i Säby som ligger utanför Tranås. 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *