Lite mer om veckan 

Igår blev det ju ett ganska kortfattat inlägg om min vecka i Skåne, så tänkte skriva ett lite bättre inlägg nu. 

Först och främst utvecklas ju Herman hela tiden, positivt! Under dagarna vi har tränat, har det fokuserats väldigt mycket på att kunna reglera formen, vilket förvisso låter lite överkurs för en femåring, men han har så pass lätt för sig. Jobbar man sparsamt och med åtanke så kan man jobba med sådant ganska tidigt. De senaste dagarna jobbade vi även med lite galoppfattningar från skritt, lite svårt med benen, men Hermn är duktig ändå. 

Det som är lite extra bra med att jag får rida Herman är att han (precis som alla andra femåringar) egentligen inte kan så mycket. För även om han är långt kommen, så tar han allt på ganska svart eller vitt. Gör jag tillexempel travhjälpen rätt, gör han rätt, gör jag därimot lite fel, förstår han inte alls. Förstår ni hur jag tänker? Det är därför det är då bra att jag har Elin som hjälper mig. 

Jag har ju förstås också tränat med Meteor! Vi har tränat väldigt mycket grundarbete, även o vi ridit igenom LA:P1 också inför DM. Men det är egentligen jag som trasslar till det för mig själv, vi är i en fas nu där han igentligen är väldigt fin, bara det att jag inte vågar lita på honom. Jaja, svårt det där.. Vi hörs imorgon. 

 Har inte särskilt mycket bilder från vär vecka, men jaja!

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *