Ridpass och tömkörning

Hej! Klockan är mycket och jag har börjat med detta inlägg lite försent, men men. Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag haft!

Jag hann mocka imorse och sedan var det en lång dag i skolan. Men när jag kom hem så tog jag in Cerwin ganska direkt, hade lite kvar i stallet att göra så han kom in ungefär strax efter fyra.

Det blev ett toppenpass! *Jag undrar om det var för den vilda tömkörnigen igår ;)* Cerwin var väldigt mjuk i kroppen och vi tränade mycket galopp, så som förvänd, enkla byten, lite programdelar osv. Det var väldigt kul i alla fall att få till ett sånt bra pass! Känner mig väldigt taggad inför träningshelg för Elin på fre-lör. 

Nej, han går inte alltid såhär. När han blir uttråkad börjar han gapa och hålla på att knögla ihop nacken. Så jaa, därför är mina händer för långt upp också hehe. Han är snygg i alla fall! Det är ju det viktigaste ju!

Meteor fick tömköras idag. Han är väldigt duktig på det! Gör det med förbundna ögon och man kan påverka honom lika mycket som när man sitter på. Dock brukar jag inte göra det, antingen mamma eftersom hon är mycket bättre på det än jag. Men idag övade jag mig lite med hjälp av mamma! Superkul! Det är mycket att hålla koll på tömmar och allt, men när man väl får koll på det är det coolt! 

Jaja, nu måste jag avsluta. Godnatt!

Kram //Amanda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *