Bästa Cerwin

Vilken lång dag det varit idag, upp tidigt och hem sent. Men så roligt också!

Idag var det dags för andra omgången av eliten. De nya reglerna som gör att man kan tävla 2-5 i laget gjorde det möjligt för mig och Moa att vara ett så kallat lag. Båda presterade toppenrundor, och det blev vinst för Moa och andraplats för mig, vilket jag är så glad över! Det är trots allt första starten sedan SM som gick i juli. Detta resulterade i en lagvinst vilket gör att vi inför finalen nästa helg ligger 2a efter Sundby.

Jag och Cerwin har självklart en del saker kvar att jobba på tills vi är helt fit for fight igen, men var ändå så härligt att få rida en runda, mjukt och bara kunna vara glad över just det. Om ett tag blir det ju såklart viktigare att få lite mer tryck osv.

Sedan vill jag även skriva att så som det har blivit med elitomgången inte är okej. Det har blivit något av hysteriskt angående dessa lag, att man inte får vara med, att man måste vara med. Vi är trots ungdomar som i grund och botten tävlar för att det är kul och för att vi älskar våra hästar. Sedan har alla lag olika mål, vilket måste accepteras, men man måste ändå titta på vad som är viktigast. Tack för mig.

Här kommer i alla fall två bilder från idag! Älskar min ponny <3 Resten kommer imorgon

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC //Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *