BLANDADE KÄNSLOR

Meteor fick gå in på Floras prisutdelning då vi inte hann ta ut henne ;).

Idag kunde jag inte riktigt hålla nerverna i styr och jag har lite blandade känslor efter denna dag.

Flora och jag startade en LA:4 och det kändes faktiskt inte alls bra på framridningen, men jag red på som jag brukar. Innan jag skulle in å banan var jag orolig att det inte skulle gå som jag tänkt mig, vilket nog gjorde att jag skärpte till mig. Det blev inga missar och jag var riktigt nöjd trots ”dåliga” %, 64%. En andra placering blev det i alla fall vilket jag var nöjd med. 

Meteor kändes tvärt imot flora jättefin på framridningen. Allt flöt på bra och jag var riktigt taggad på att visa framfötterna om man säger så. Jag var såklart nervös men trodde att jag skulle kunna hålla mina nerver i styr vilket inte gick på banan. Först blev det ett galoppinslag i ena travökningen vilket han inte gjort på över ett år samt någon miss in enkla bytena. Jag blev så frustrerad! Man är så full av adrenalin och så blir något fel och man blir så besviken, usch. Det var inte alls Meteors fel, antingen bara små ryttarmissar vilket man blir så himla frustrerad av.

Men nu har jag och mamma pratat tävlingsmänniska och jag känner mig taggad för att träna inför nästa tävling, i Filipstad i påsk. Nu kör vi!

//Amanda

En reaktion på “BLANDADE KÄNSLOR

  1. margaretha Lindholm

    Ja,det är inte lätt att styra över sina nerver. Det var ju första tävlingen för säsongen.
    Nästa gång går det bättre. Du var jätteduktig.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *