GLAD EFTER SM

Nu är vi snart hemma efter årets SM (och mitt första). Nu är jag och Flora totalt 8:de bäst i sverige samt att Meteor och jag är 20:de bäst i sverige. Det känns verkligen jättekul att vi fick vara där och känna hur det känns, nu ska vi träna i ett helt år fram tills nästa!

Idag red jag först med Meteor, som kändes lite muppig på framridningen. Men eftersom han lätt blir lite stark och springig när jag säger till honom. Så jag sa inte till honom tillräckligt. Han blev då ännu mer muppig och svarade inte riktigt för skänkeln.

Känslan fanns med även på banan, han svarade inte på skänkeln. + att vi gjorde några missar då det var många som hade paraplyer.

Men man kan inte skälla på Meteor, det var jag som inte red som jag skulle.

Sista klassen för helgen var med floris. Efter ritten med Meteor så skärpte jag till mig och tog nya tag, taggade om. Då det ösregnade när vi skulle rida fram så kunde vi iallafall rida inomhus och hålla oss varma innan vi skulle ut till banan.

Jag red verkligen inne på banan, det var som att vi aldrig hade gjort något annat. Hon var så HIMLA fin! Går inte att förklara känslan efter ritten, den var ett helt fantastiskt avslut på helgen. Man ska ju sluta på topp, eller hur var det nu? 😉

Nej, men om man ska vara lite allvarlig, jag red vartenda steg genom hela ritten, vilket gav resultat: 66,2% och en 3:dje placering. Det gick inte att avsluta denna helg bättre!

20140817-201737-73057840.jpg
Floras förra ägare Jasmine och Louise, Flora, Ebba och jag.
//Amanda

4 reaktion på “GLAD EFTER SM

  1. margaretha lindhom

    Stort grattis till tredjeplaceringen! Den var du verkligen värd, nu är det bara att blicka framåt till nästa år.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *