HELGEN!

Nu är jag äntligen hemma efter Jönköpings meeting, efter att ha haft dåligt internet och inte haft tid. Men nu vill säkert många höra om hur det har gått i helgen? Jag kan säga en sak, -jag har uppnått mina mål. 

Först och främst så har jag nått mitt mål med Flora, jag har ridit på lite över 68%. Och med Meteor så har jag ridit på över 67%. Flora har bara gått bättre och bättre under helgens klasser, men Meteor tyckte jag gick bäst på lördagen.

Lördagen kan man säga var den bästa dagen. Meteor kändes som (lite överdriv 😉 ) Valegro på framridningen, men var sedan så taggad på banan att jag inte kunde hålla ihop honom. Han var verkligen sååå fin!

Flora kändes också väldigt fin, men hon var lite öppen i formen, i höger galopp. Dock fick jag väldigt fin kritik av domaren som dömde (Britt Hammar, internationell dressyrdomare) och jag var väldigt nöjd över Flora. Dessutom vann vi klassen! Och som bonus, så fick Moa sitt första kval på 65,9% och hon kom på andraplats. Det var jättekul att vi båda kom på placering.

Så även om jag har faktiskt har ridit några ganska dåliga ritter, har jag även fått till några riktigt bra rundor under denna helg. Tänk att ridsporten ska vara som en berg-och-dal-bana.

 

moaamanda

 

Moa, Jag, Olle och Flora efter prisutdelning.

//Amanda

En reaktion på “HELGEN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *