KORTIS

Hej!

Hinner inte skriva världens längsta inlägg idag, men tänkte iallafall berätta hur det har gått på tävlingen.

Första klassen startade jag med Meteor, som har varit lite arg på mig den senaste veckan, det kändes väldigt bra på framridningen, allt flöt på bra. Men när vi kom in på banan fick vi stora missar, först stannade han i öppnan, sedan bockade han i slutan och… Ja, man kan säga att det var en ledsen ryttare efteråt. Men jag är väldigt nöjd över procenten, fick trots stora missar 61,9%.

Andra klassen var med Flora, som var taggad på att få tävla efter att ha stått i transporten många timmar. Vi red fram, det var varmt och allt kändes ändå väldigt bra. När vi kom in på banan kändes det ännu bättre! Allting var väldigt stadigt (som jag såg nu på filmen) och jag är väldigt nöjd över procenten. Vi fick totalt 63,9% procent vilket ledde till en förstaplacering.

Och så var det dags för sista klassen, med Meteor. Vi red inte fram så länge, men det gjorde inget. Han kändes JÄTTEFIN! Även på banan. Vi fick ihop 65,2% procent och jag är jättenöjd över Meteor! Han skötte sig jättebra 😀 .

Jag är verkligen jättenöjd över ponnyerna idag, nu ska de få välförtjänt vila i några dagar.

20140504-194918.jpg
//Amanda

2 reaktion på “KORTIS

    1. MF

      Det är i stor utsträckning samma hästar och ryttare som är på varje tävling. Är det någon du tycker är speciellt bra ?. Som du spanar på för att lära?

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *