Lyckad helg!

Det blir lite urklipp från instagramuppdatering som jag lagt ut under helgen. Annars så hade det tagit lite för lång tid hehe. Men jag är i alla fall otroligt glad och stolt, och nu såå taggad på att bli bättre! 😀

Vilken helg vi haft, det har både gått upp och ner, men vi fick trots allt med oss 5 rosetter hem efter 6 stater. Helt jätteroligt!

 Lördag: 

Meteor inledde dagen med en fin ritt men med några dyra missar då domarna var väldigt läskiga. Vi fick 66,6% och en fjärdeplats.

Cerwin blev lite lång och spänd inne på banan men vi fick ändå til 67,6% samt en niondeplacering. Jag var ändå väldigt nöjd lver resultaten med tanke på startfältet.   Söndag:

Meteor var duktig, ändast någon småmiss men jag vågade inte riktigt rida på så mycket, vilket ledde till att känslan blev något matt. Men domarna verkade tycka om vår ritt, vi fick 67% och vann!

Cerwin bjöd på en fin ritt där vi fick personbästa på 69%! 

   Måndag:
Meteor var din på framridningen men jag slutade rida lite inne på banan. Och då vet man ju hur det går, vi fick i alla fall ihop 66%. Mer en godkänt alltså!

Lite revanschsugen red jag Cerwin, och det verkade ju vara bra! Vi slog personbästa igen på 70,2% och kom tvåa efter Clara och Extrem! Så glad och nöjd över fina Cerwin! <33 

 nu har killarna välförtjänt vila i några dagar, men sedan är det träning ide för att bli ännu bättre!

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *