Mitt SM 2016

Mitt SM 2016 hade jag tänkt att skriva om nu. Det har varit en fantastisk helg men många härliga kompisar, fint (och sjukt varmt) väder, tävlingskänsla i luften. 

Men till resultaten. 

Jag och min bästa Meteor har aldrig presterat så bra som under helgen. Tre bra ritter med fantastisk känsla med % på över 69 varje dag. Och vet ni vad, VI TOG SILVER!! Dessutom fick vi pris för bästa svenskfödda C-ponny! 

Min fantastiska ponny, i med och motgång har vi kämpat. Så många som sagt att vi aldrig skulle bli något. Och nu bevisade vi att det visst skulle gå! Det visar att allting går om man vill och kämpar tillräckligt mycket. 

Kommer självklart fler bilder efter hand

Men Cerwin då? Undrar ni säkert. Det har verkligen inte känts bra, kan jag rent utsagt säga. Vi valde att stryka oss sista dagen och på torsdag ska vi åka med honom till vetrinären. Känns jättetråkigt nu, men samtidigt så vill vi ju ha en bra häst i framtiden. Nu vill vi göra allt vi kan för att få honom bra. 

Ebba, bästa (ibland i alla fall ;)) groomenJag vill även tacka alla de som stöttar mig i min satsning, så som familj, vänner och sponsorer. Även min tränare, Elin Aspnäs, som hjälpt mig i vått och torrt. 

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *