SM är över

Ett fantastiskt SM är nu över och jag är mer än nöjd! Gävle ponnyklubb gjorde verkligen ett superjobb under SM, + poäng för det!

Onsdag:

På onsdagen joggade jag båda hästarna på banorna och de båda kändes fina. På kvällen var det invigning, och jag tyckte den var riktigt fin jämfört med förra årets.

Torsdag:

Första tävlingsdagen! Först ut var Flora, känslan var bra och det blev inga missar, men hon blev lite låg i formen. Vi fick i alla fall 65,07% och hamnade på en 7:de plats. Meteor kändes jättefin men vi fick några småmissar, vi fick 66,37% och hamnade precis utanför placering som 6:a vilket jag var jättenöjd med.

Fredag:

Jag red Meteor först och vi fick till en stabil runda som belönades med 66,75% och en 5:te plats! Dessutom tog vi oss till A-final som reds på söndagen! Det kändes så coolt att rida in där bland de bästa på prisutdelning hehe ;). Flora var mycket finare i formen än gårdagen och vi gjorde inga missar, men vi fick ihop 65,04% och kom 8:a.

DSC_0129

Lördag:

Flora var sååå fin! Och vet ni vad? Vi fick ihop 67,66% och VANN B-FINALEN!! Alltså blev vi 6:te bästa b-ponny ekipaget i Sverige! Det var det bästa avslutet vi kunde få av vår karriär, bästa Flora <3

DSC_0175

 

DSC_0188

 

Söndag:

Det blev lite krångel på framridningen med Meteor, men inne på banan kändes det bra trots lite småmissar. Vi fick 67,34 och kom 5:a i klassen och totalt 6:a på SM! Jag var riktigt stolt!!

Det har verkligen varit så roligt detta SM, längtar redan tillbaka. Tack till alla som har stöttat, grattat och hjälpt till under veckan, ni är ovärderliga!

DSC_0243

//Amanda

4 reaktion på “SM är över

  1. margaretha Lindholm

    Stort stort grattis till dina fina resultat. Det var så roligt att få vara med på denna resa. Ser fram emot nästa år.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *