TÄVLINGEN…

Halli, hallå! jag har inte riktigt haft tid att blogga då jag har tävlat, tränat och allt annat har fått gå före. Men nu är jag här igen!

Igår var jag och ponnyerna iväg och tävlade.
Då jag startade mitt på dagen hade både Flora och Meteor fått gå i hagen på morgonen vilket gjorde att de hade fått röra lite på benen innan vi åkte till tävlingsplatsen.

Första start gjorde jag med Flora som kändes pigg och glad. Vi red fram i en halvtimme och checkade mest av alla gångarter och rörelser.

Väl inne på banan kändes Flora JÄTTEFIN, inga missar. Med den ritten fick vi ihop 65% och en förstaplacering, supernöjd!

Andra klassen startade jag med Meteor, som också kändes pigg och glad. Dock tror jag att vi red fram för länge då det var så varmt ute.
För när vi kom in på banan blev han inte trött, men han hade inte den power han brukar ha på banan. Procenten blev 62% vilket jag tycker är lite snålt, men bedömningssport är bedömningssport.

Sista klassen var iallafall med Flora som även denna klass kändes fin, dock var hon lite trött vilket gjorde att hon inte riktigt orkade bära sig i galoppen. Vi slutade på 62% vilket även denna gången ledde till en första placering.

Jag är riktigt nöjd över ponnyerna, men inte riktigt med procenten. Men nu taggar vi inför Eskilstuna som är på söndag!

20140428-200858.jpg
//Amanda

2 reaktion på “TÄVLINGEN…

  1. Faster Camilla

    Jag har saknat dina inlägg här på bloggen..
    Det var jättekul att se dig och Flora igår! Nästa gång hoppas jag få se meteor också 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *