Ny favvoprodukt 

I fredags fick jag hem lite nytt från min sponsor tabequipe.se, och fastnade snabbt för en produkt som jag nu tänkte berätta lite om. 

Här är schampona som står i min spolspilta. I mitten står det nyaste, som jag hade tänkt prata om idag. 
”Silky” är ett balsam som kan användas till allt från man, svans och päls och kan till fördel användas med schampot ”Green and Squeaky Clean” (till vänster). Detta balsam hjälper till att skydda hårstråna från slitage, ger en mjuk känsla för pälsen och gör man och svans lätt att borsta ut. 

Såhär gjorde jag inför tävlingen i söndags, och fick ett väldigt bra resultat:

Först schamponerade jag med Green and Squeaky Clean över de partier som behövdes och tvättade ut. Sedan applicera jag Silky över svansen och en del av rumpan och masserade in i pälsen. Sedan lät jag detta vara i ca 5 minuter och sköljde sedan ut. Sedan är det bara att låta torka!

Tyvärr ingen vidare bild och lite svårt att visa. Men resultaten vart fantastiskt! Jag behövde inget glansmedel, och ändå var svansen så lätt att borsta ut. Så detta är verkligen ett tips!

Silky går att köpa HÄR och kostar 259kr. Stor förpackning och håller länge. Vill du hitta fler badprodukter till din häst? Kika in på tabequipe.se
Inlägget är i samarbete med tabequipe.se då jag är en av deras profilryttare. 

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *