FREDAG OCH HELG!

Alla tre ponnysar gick bra idag, varav att jag tränade för Jennifer med Meteor och att Ebba red Flora en ganska lång stund innan mig.

Med Meteor red jag igenom lite programdelar inför på söndag, så att allt sitter. Det var inga konstigheter, jag måste bra finslipa mina hjälper i högerslutan. Finlir på hög nivå kan man säga 😉

Candy var pigg och framåt idag och jag bromsade henne lite för mycket i början i passet, men snart kom jag på mig själv och lät henne få gå på framåt. Hon blev superhärlig i slutet av passet så vi passade på att stärka galoppen med förvänd galopp på en stor 8:a. Det känns verkligen som att jag hittat ett sett att få henne till arbete där både hon och jag kan jobba riktigt, vilket känns jätte skönt.

Ebba var så duktig idag när hon red Flora! Jag höll lite lektion för henne och hon fick rida igenom LA:1, Flora som nästan kan programmen utantill gjorde det fin och snällt. Det kanske blir SM 2016 för dom två, eller vad tror ni? Både i hoppning och dressyr skulle jag tro 😀 På slutet hoppade i alla fall jag upp på Flora och kände endast igenom lite galopp, fin var hon även med mig på ryggen.

IMG_4545.PNG

Jag har inte en ända ny bild…

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *