HELLO BLOGGEN

Idag blev det ridhustrimning på alla tre ponnyer och alla var jätteduktiga (även om flori var vääääldigt pigg 😉 ).

Meteor – Kändes super, men i travökningarna fick vi inte riktigt in nosen och det blev lite springigt. Annars satt alla övergångar bra och de enkla bytena var suveräna.

Candy – Duktiga tjejen! Idag fick vi verkligen till det i galoppen, även om det var lite springigt i början, det känns ändå som om att det börjar ta sig. Snart så!

Flora – Jag red inte så länge på F eftersom Ebba skulle rida lite efter. Men jag kände igenom alla gångarter samt övergångar, hon var väldigt pigg, men i övrigt kändes hon riktigt pigg.

Imorgon tar jag med Candy och Meteor till Nina för att träna. Det ska bli spännande att se vad Nina tycker om Candy och även hur Candy reagerar på att vara borta. Dock tror jag inte att det kommer vara några problem eftersom hon är så okomplicerad.

På måndag ska jag och Meteor på pogramträning för Roger Ohlsson, det är faktiskt väldigt kul att klubben anordnar sånt här (senast var det dommarutbildning). Dessutom är det bra för Meteor att få visa upp sig lite innan tävlingssäsongen börjar igen.

DSC_2171

Åh, älskade killen <3

//Amanda

En reaktion på “HELLO BLOGGEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *