Lång tävlings- & träning helg

Hej på er

Det har varit en lång dag idag. Två hästar har tävlats, en tränats. Och igår tränade jag Meteor och Cerwin.  Det blev en lång dag helt enkelt och nu är jag verkligen helt slut. 

Först ut var Meteor, som jag idag tävlade med i div. 1, som gick i LA:P2. Jag hade en väldigt fin känsla på framridningen. Jag kunde påverka honom, och det kändes allmänt bra. 

Tyckte även han var fin inne på banan, tyvärr Blev det några missar. Sen blev vi otroligt nerdömda, till 64%, vilket jag faktiskt tyckte var konstigt. Laget blev fyra totalt, men vi är taggade inför nästa omgång om två veckor!

Idag var det ju även Mirres debut på dressyrbanan. Vilket faktiskt gick över förväntan! 🙂 Vi red LB:1 på 66% vilket jag tycker är helt okej för att vara hans första start. 

När jag kom hem efter allt tävlande var det upp på Cerwin direkt och träna för Elin. Han var såå fin och det har verkligen gett mycket dessa två dagar. Även Meteor var superfin på träningen igår. 

Vill även tacka hela teamet för idag, både familj, tränare och kompisar också. Utan er hade inte logistiken gått ihop, och det hade inta vart lika roligt. Tack också mina sponsorer ridhusspeglar.se och tabequipe för att ni hjälper mig på vägen! 😀

Skreenshots från filmen på MeteorImorgon kommer film upp på instagram från träningsdagarna. Där båda ponnyerna har vart så duktiga! Imorgon kommer dock alla ponnyer få gå ut och lufsa i skogen, härligt. <3

//en trött Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *