PÅ G + helgens äventyr

Hej!

Idag har varit en dag spenderat i stallet, Meteor har klippts och tömkörts, Mirre ridits, jag fick prova att rida vår inackorderings storhäst (superroligt!) och dagen är inte ens slut.

Mamma hjälpte mig som sagt att tömköra meteor idag. Hon fick loss honom lite och jag hoppas verkligen att jag känner skillnad när jag rider imorgon!

Mirre var väldigt uppåt på dagens ridpass, benen var verkligen över allt till en början haha. Men när han lugnat sig något så blev han riktigt fin och mamma passade då också på att knäppa några kort. Bilderna kommer upp snart!

SAMSUNG CSCNi får ett smakprov 😉

Och så fick jag rida storhästen! Wille som han heter står uppstallad hos oss och idag fick jag prova att rida honom. Bara att hålla i kandaret var ju svårt hah, men det var roligt! Det kändes verkligen som att han kunde allt, byten, skolor och ja, som en perfekt juniorhäst 😉

Imorgon åker jag och mamma ner till Skåne igen. Cerwin har nämligen stått hos sin gamla ägare där nu ett tag under tiden jag varit i Finland med Meteor. Men nu ska jag ner och rida några dagar, hoppas även att vi hinner svänga förbi falsterbo! Han kommer dock få stå kvar där nere fam till lägret nere hos Elin innan SM. Sedan hoppas vi vara fit for fight!

//Amanda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *