TVÅ HÄSTAR RIDNA

Hej på er!

Idag blev det ridning på ridbanan med båda ponnyerna, kändes som det var väldigt länge sen jag trimmade på ridbanan ordentligt.

Men till själva ridpasset:

Meteor var först på tur och han kändes pigg och framåt, på ett energiskt och bra sett. Jag tog tid på mig när vi värmde upp och stretchade i alla gångarter, gjorde stora volter och små volter, serpentiner och övergångar. När allt kändes bra så började vi med mer krävande rörelser som till exempel slutor i galopp, galopp halt mm. Allting kändes väldigt bra, även om jag fortfarande inte riktigt får honom i uppförsbacke hela tiden. Så jag är nöjd över både min ridning och över Meteor idag.

Sen var det snabbt av Meteor och upp på Flora som Ebba redan hade ridit en stund, så hon var helt enkelt uppvärmd och klar! 😉 (därför blev det ett ganska så kort pass på Flora) Med Flora så blev det mest att känna igenom alla rörelser och gångarter och hon kändes väldigt fin. Vi tränade även lite extra på galoppökningar och det gick över förväntan kan jag säga, hon nästan flög fram, så nu vet jag att hon kan, nu gäller det bara att få fram det på tävling!

Men nu måste jag sova om jag ska orka mig upp imorgon, känns som jag kommer somna framför datorn, så måste gå nu!

DSC_1939Mästerfotografen lillasysters bild 😀

//Amanda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *