17/8-16

Hej på er, hoppas ni haft en bra dag! Hos oss har det blåst halv storm och det har känts som att hela gården ska blåsa iväg haha, men annars har jag (och vi) haft det bra. 

Idag la vi om Meteors sår som till vår förvåning hade läkt bättre än vad vi trott. Men han kommer att få gå med bandage ändå tills på lördag då Helene, vår fysioterapeut samt typ veterinär kommer ut till oss för att kolla hästarna så får hon hjälpa oss att titta på honom. Hon är verkligen en del i vårt team! Checkar alltid våra hästar och oftast hittar hon saker fortare än en ”riktig” veterinär gjort. Verkligen guld värt! 

Vi passade även på att raka meteor faktiskt då det verkligen behövdes, han hade börjat sätta vinterpäls (vilket man i iuförsig kan förstå i denna kyla) samt hade massa grishår, så nu är han snygg igen! 

Imorgon får jag äntligen hoppa upp på Cerwin igen! Och det är nig bäst så, för han har börjat bli smått galen när man leder honom.. Så idag blev det tråkigt nog promenad i ridhuset, men det kändes tryggast så hehe.

Cerw verkade dock tycka det var minst lika trevligt att gå i ridhuset när han hade Flora som sällskap 😉//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *