DAGARNA SOM GÅTT

Förlåt för att jag inte varit så aktiv här de senaste dagarna, jag har haft fullt upp, men nu ska jag försöka skärpa till mig lite.

Ponnyerna har gått riktigt bra de senaste dagarna, jag har haft bra känsla i alla pass från början till slut. Med Candy har det gått riktigt riktigt bra, det går fort i rätt riktning 😀 . Men även de andra två har gått bra.

Med Meteor har det varit lite fokus på Meteors framtida kür och hur man ska göra den, så att det blir ”lagom svårt” för oss båda. Det är inte det lättaste. Med floris har det varit mycket träning på övergångar och min ridning. För just nu är det bara jag som måste ändra på min ridning och på hur jag påverkar. Som sagt har candy gått riktigt bra, numera kan hon bära sig själv lite mer och slappna av samt ta ner huvudet mer och ta upp ryggen. Sakta men säkert går det bättre och bättre, det är bara att träna på.

Imorgon åker jag och tränar för Nina med Meteor och Candy. Nina ska få se min ungefära  kür och sedan ska vi jobba vidare på den samt fortsätta grundrida med Candy.

IMG_4294

Jag lyckades få med alla på en bild, duktig! 😉 

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *