Lång dag men fina hästar

Puhh.. Nu ligger jag äntligen in sängen efter en lång dag. Först skola, sedan ridning av 3 hästar, och sen plugg. Kämpa Amanda, kämpa ;), hösten har ju bara börjat!

Men i alla fall, ponnyerna var superfina idag! Joggade bara Cerwin, men han var väldigt fin. Försökte bara tänka på vart kroppen skulle vara, och det blir verkligen så mycket enklare! Ska bli roligt att jobba vidare på detta. 

Sedan blev det även ridning av Mirre och Meteor. Mirre var välidgt taggad och lite för på men blev ändå fin och jobbade på bra mot slutet av passet. Meteor var även han fin idag när jag jobbade med lite galoppdelar från LA:P2. Checkade även lite andra rörelser i traven där vi övade på att kontrollera takt och form!

Känner att detta inlägg verkligen blir flummigt haha. Men men, imorgon blir det träning för Angelica igen! Vi ska dit med både Cerwin och Mirre, så det blir en fredag eftermiddag i högt tempo, men roligt är det!

Alltså åh! Fick denna tavla av Farmor från SM. Vilket fantastiskt minne! Därför hängde jag faktiskt upp de ”viktigaste” rosetterna bredvid från iår. Två mästerskapsmedaljer bara på denna sommaren, det är inte dåligt det! Älskade M <3

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *