Sen torsdagkväll

Blev inte klar i stallet först vid 21:00 idag då jag inte kom upp på första hästen  först vid 17:50. Lite trött nu alltså, men tänkte i alla fall skriva om dagens ridpass!

Jag red Meteor först idag. Han var väldigt pigg och jobbade på. Dock blir det nästan lite mycket att rida när han blir så laddad så vi fick jobba ett bra tag, även om han blev fin på slutet. Överskottsenergin + lite stelhet resulterade i en ganska lång framridning i massa olika lösgörande övningar, serpentinbågar, åttvolter osv. Jobbade också en del med skänkelvikningar för att han skulle få in benen under sig. Tycker ändå det gick bra idag, jobbig var det men jag måste lära mig att hantera alla situationer.  

 Har typ inga bilder på mobilen.. Måste bli bättre på att fota i stallet utan kameran i handen

Cerwin var väldigt fin idag! Jobbade väldigt mycket med galoppen idag och att få ihop honom i kroppen lite. Även om Cerwin igentligen inte är särskilt stor för mig känns det väldigt stort. Så det blir ändå en del att rida ihop vilket tar sin lilla tid nu i början. Hur som tyckte jag att jag lyckades bra med att få ihop honom idag vilket var superkul. Vi har än del kvar att jobba på, men jag hittar nya ”knappar” varje ridpass på honom!

Nu går ögonen snart i kors på mig, godnatt!

//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *