DAG 3 GRIPEN

Denna helg har varit helt fantastisk, vi har höjt våra SM-kval och fått 4 placeringar av 6 klasser. Jag är mer än nöjd!

Första klassen var med Flora och jag hade känslan med mig från ritten igår. Vi red fram i ganska högt tempo, gjorde mycket övergångar samt checkade av alla rörelser.

Inne på banan flöt allt på bra, dock hade jag inte samma power i ritten som jag hade igår. Men jag menar, det var sista dagen och hon var lite trött, så man kan ju faktiskt förstå att hon var lite trött. Domarna verkade iallafall gilla oss, vi fick 67,4% vilket höjde vårt SM-kval ännu mer! Dessutom, vann vi klassen samt hela cupen! Så stolt över Floris ♥️

Nästa klass (och sista för helgen) var med Meteor. Han kändes så mycket finare än hur han kändes igår. Men jag hade samtidigt förbättrat min ridning från igår. Idag var jag mycket tuffare mot honom, sa till honom ordentligt och detta gjorde att jag höjde mitt självförtroende.

När vi kom kom in på banan så kändes Meteor fin och lyhörd för skänkeln. Vi tog oss igenom programmet utan stora missar och jag var väldigt nöjd över Meteor när vi kom ut från banan. Vi red ihop 66,7% (ett högre kval en innan) samt en andraplats och vi kom trea i cupen! Meteor skötte sig galant.

Jag har världens bästa ponnyer! 😀

 

20140629-212055-76855100.jpgBättre bilder från kameran kommer.

//Amanda

 

En reaktion på “DAG 3 GRIPEN

  1. margaretha lindhom

    Vilken dag!!!!!!! Idag skulle jag velat vara med och se dig rida. Korten säger mycket.
    Ett stort grattis till dig, även till de fyrbenta.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *