GLAD TJEJ HÄR

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterat, men då jag har varit i Högbo och tävlat har jag inte haft tid att blogga. 

Men till tävlingen, jag startade tre klasser totalt igår, två med Meteor, en med Flora. Första klassen startade jag med Flora och vi var riktigt taggade på att göra bättre ifrån oss än i Filipstad. Vi red fram i ca 40 minuter, i ganska låg form.

När det var vår tur att gå in på banan, kändes Flora väldigt fin, inte särskilt spänd osv… Hela travprogrammet kändes väldigt bra, men när vi skulle galoppera, blev Flora något öppen i formen. Men men, vi kom precis utanför placering och jag är riktigt nöjd med det. Procenten blev drygt 63% iallafall.

Sedan var det Meteors tur, vi red fram i ganska högt tempo och det kändes väldigt bra.

Men sen var det iallafall vår tur att gå in på banan. Vi red upp och hela travprogrammet gick JÄTTEBRA. Men när vi kom till galoppen och skulle passera domaren vid H, tvärnitade han! Det var en ”solkatt” precis framför domaren som inte Meteor tyckte om. Han vägrade att gå förbi, därav tappade vi massa poäng, så när vi väl var klara och vi hade ridit igenom hela programmet slutade vi på 61%.

Man kan säga att jag var lite sur på Meteor efter ritten  😐 …

Efter några timmars väntan, taggade vi om för nästa klass, jag och Meteor skulle gå igenom det där hörnet. Så andra gången vi red in på banan gick vi igenom hörnet i trav innan jag hade fått startsignal. Denna gången gick det mycket bättre, han var mycket mer taggad och han kände sig antagligen som en kung. Dock fick vi några galoppinslag, men det var det värt. Vi måste bara bli ännu mer säkra på banan! vi fick trots galoppinslagen 63% och jag är jättenöjd över Meteor.

DSC_0865-001//Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *