HEJ, IGEN…

Jag säger förlåt igen, för den dåliga uppdateringen. Men det är faktiskt en sak, som jag inte har berättat här, vi ska nämligen flytta. Till hästgård, det kommer bli jätteroligt men just nu är det väldigt mycket just om det + hästarna. Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Men nu är jag tillbaka, på riktigt!

Idag har jag varit på förbundsträning för Louise (”Lussan”) Nathhorst på Strömsholm med Meteor. Jag har sett fram emot det ganska länge så det var väldigt roligt när vi väl var där.

Jag fick berätta lite om mig själv och Meteor och sedan började jag rida. Det var en väldigt rolig träning och jag fick tips som jag ska använda mig av inför Mantorp. Ett tips var till exempel att lätta på handen i slutan, ett annat var att jag måste ha upp mina tummar. Det gick mycket bättre med de tipsen. Jag tyckte Lussan var väldigt snäll, exakt och bra på att förklara hur jag skulle göra.

Jag red även Flora lite på ”hoppängen” när jag kom hem, vilket gick superbra.

20140527-205156.jpgLussan, Meteor och jag.

Jo en sak till, har ni några inläggstips? Har nämligen lite brist på idéer. Men kommer nog iallafall få upp något intressant inlägg innan Mantorp (torsdag).

//Amanda

 

3 reaktion på “HEJ, IGEN…

 1. margaretha lindhom

  Vilken upplevelse för dig att komma dit. Tips är alltid bra att få inför helgens tävling.

  Svara
 2. MF

  Det var ett intressant inlägg du skrev om träffen med Louise N.När du nu skall iväg till Mantorp
  så kan du ju tex skriva om hur stället är i jämförelse med alla andra tävlingsplatser du varit på.
  Du kan också skriva om de andra ekipagen men naturligtvis i positiva ordalag eller hur Meteor och Flora mår efter en så lång transport. Bara tips 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *